Welzijn West Betuwe. Een nieuwe naam met een vertrouwd gevoel.

Welzijn West Betuwe

Aangenaam, wij zijn Welzijn West Betuwe. Een nieuwe naam met een vertrouwd gevoel. Welzijn West Betuwe is de nieuwe naam van de welzijnsorganisaties in de gemeenten Geldermalsen, Lingewaal en Neerijnen.

Lees meer over Welzijn West Betuwe >>

Bezig zijn met kunst en cultuur is niet alleen een hele leuke tijdsbesteding, het levert ook een grote bijdrage aan sociaal-emotionele ontwikkeling en de creativiteit van zowel jong als oud. Welzijn West Betuwe is op het gebied van kunst en cultuur actief bezig voor kinderen in de leeftijd 4 tot en met 12.

De combinatiefunctionarissen Kunst & Cultuur van Welzijn West Betuwe leggen de verbinding tussen leerlingen uit het basisonderwijs en lokale kunst- en cultuur aanbieders. Het hele schooljaar door worden er kunstzinnige en culturele activiteiten georganiseerd op de basisscholen in de gemeente Geldermalsen. Zo hebben de kinderen bijvoorbeeld al de mogelijkheid gekregen om theater te spelen met échte toneeldocenten, om te leren mozaïeken en om aan de hand van sprookjes anders naar muziek te leren luisteren. Deze activiteiten worden zowel onder als na schooltijd aangeboden waarbij kunstenaars en lokale verenigingen samen met de combinatiefunctionaris(sen) op de scholen komen om de kinderen mee te nemen in de mooie wereld van kunst en cultuur.

Back to Top