Welzijn West Betuwe. Een nieuwe naam met een vertrouwd gevoel.

Welzijn West Betuwe

Aangenaam, wij zijn Welzijn West Betuwe. Een nieuwe naam met een vertrouwd gevoel. Welzijn West Betuwe is de nieuwe naam van de welzijnsorganisaties in de gemeenten Geldermalsen, Lingewaal en Neerijnen.

Lees meer over Welzijn West Betuwe >>

Heb je vrijwilligers nodig? Zet dan zelf de vacature in onze vacaturebank. Regelmatig brengen wij vacatures extra onder de aandacht via social media.

Wil je zelf als vrijwilliger aan de slag? Vrijwilligerswerk is een zinvolle tijdsbesteding. Iets doen voor een ander of de samenleving geeft een gevoel van waarde en tevredenheid. Vrijwilligerswerk kan de manier zijn om nieuwe vaardigheden te leren, waardevolle contacten op te doen en uw kansen te vergroten op de arbeidsmarkt. Jouw inzet wordt zeker gewaardeerd. Via onze vacaturebank vind je een actueel aanbod van vrijwilligersvacatures.

Je kunt bij het vrijwilligerssteunpunt terecht voor een persoonlijk gesprek, waarin wordt gekeken naar jouw talenten, kwaliteiten en wensen om zo te komen tot passend vrijwilligerswerk.

Neem voor meer informatie contact op met Ineke van Hazendonk via 0345-820966 of mail ivanhazendonk@welzijnwestbetuwe.nl.

Back to Top