Welzijn West Betuwe. Een nieuwe naam met een vertrouwd gevoel.

Welzijn West Betuwe

Aangenaam, wij zijn Welzijn West Betuwe. Een nieuwe naam met een vertrouwd gevoel. Welzijn West Betuwe is de nieuwe naam van de welzijnsorganisaties in de gemeenten Geldermalsen, Lingewaal en Neerijnen.

Lees meer over Welzijn West Betuwe >>

Welzijn West Betuwe beschikt over een klussendienst. Deze is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder, mensen met een beperking en mensen met een smalle beurs. De vrijwilligers van de klussendienst ondersteunen hen bij kleine klusjes in huis als er dat moment geen familie, vrienden of kennissen kunnen helpen. Bij het type klusjes dat in aanmerking komt voor de klussendienst, kunt u denken aan het ophangen van een schilderijtje, het plaatsen van een handgreep of het ontstoppen van de gootsteen. De klussendienst is actief in alle kernen van de gemeente Neerijnen.

De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers van Welzijn West Betuwe en moeten in maximaal drie uur te klaren zijn. De vrijwilligers nemen zelf het benodigde gereedschap mee. Wanneer u de klussendienst inhuurt, betaalt u € 5,- per uur aan de vrijwilliger. Ook vergoedt u de kilometers die de vrijwilliger moet maken. Wanneer er materialen aangeschaft moeten worden, zijn de kosten daarvan uiteraard ook voor uw eigen rekening.

Neem voor meer informatie contact op met Monique van Eijndhoven via 0418-652371 of mail mvaneijndhoven@welzijnwestbetuwe.nl.

Back to Top