Aanmelden 4×4 straatvoetbal

Het 4 x 4 straatvoetbaltoernooi wordt dit jaar gehouden op woensdag 16 mei 2018 van 13.45 – 18.00 uur bij V.V. Haaften. Het straatvoetbaltoernooi is bedoeld voor alle kinderen die geboren zijn tussen 2006 en 2010 en in de gemeente Neerijnen, Lingewaal of Geldermalsen wonen.

Tijdens het 4 x 4 straatvoetbaltoernooi, strijdt men in wedstrijden van vier tegen vier spelers voor de felbegeerde straatvoetbaltitel in de gemeente West Betuwe. Het toernooi wordt voor zowel jongens als meisjesteam georganiseerd. Ook kunnen gemengde team zich aanmelden, deze teams sluiten aan bij de jongenscompetitie. De teams dienen te bestaan uit vijf spelers, met een begeleider van 15 jaar en ouder. De winnaars van het West Betuwe straatvoetbaltoernooi zullen een gouden medaille krijgen. Daarnaast krijgen de winnaars in de leeftijdscategorie 10 – 12 jaar de mogelijkheid om zichzelf in te schrijven voor de straatvoetbalfinaledag.

De organisatie is in handen van verschillende vrijwilligers vanuit vv Haaften in samenwerking met combinatiefunctionaris sport, Dave van Veghel. In het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden. Inschrijven dient te gebeuren vóór 30 april. Maximaal 40 teams vol = vol.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via: 0418-652371 of dvanveghel@welzijnwestbetuwe.nl.

Let op: deelname is alleen toegestaan als je met jouw team in één leeftijdscategorie valt en je een teamleider/begeleider hebt geregeld.

 

Meld je hier aan!